Kontakt

Om mig

I Motståndsrörelsen mot trista presentationer har jag samlat 25 års erfarenhet av att jobba med presentationer. Du kan få hjälp genom webbaserade verktyg, föreläsningar, workshops eller gratis tips rakt in i din inbox. Det sparar tid åt dig och gör dina presentationer oemotståndliga. När du har kommit fram till bra budskap kan du lätt applicera dem även på andra marknadsföringskanaler.

Jag älskar att ha interaktiva föreläsningar om min motståndsrörelse mot trista presentationer. Hemligheten bakom det är egentligen två. Den första är att jag har lärt mig teorin bakom riktigt bra presentationer. Det är den jag delar med mig av i mötet med mina kunder (IRL eller digitalt). Den andra är att jag har insett att ingenting blir bra om man inte är synkad med sig själv och jobbar utifrån inspiration. Det kan jag berätta mer om när vi ses eller hörs.

Ha det gott så länge!

Lisa Sjöström

Presentationskatalysator, kommunikatör, föreläsare, flowguide, formgivare

lisa@rapsodikommunikation.se
0708-262120

Rapsodi på Twitter

Lisa på LinkedIn

 

Besöksadress

Kommunikationsnätverket Shine on you
Stora Nygatan 45, Gamla stan i Stockholm
shineonyou.se

Postadress

Ringvägen 5B
133 39 Saltsjöbaden

 

Mejla mig

Mejla mig så ska jag svara dig så fort jag kan. Tills vi hörs, kom ihåg: Ge dig hän i livet. Våga ifrågasätta. Och ha kul.

prenumerera på nyhetsbrev

Med ojämna mellanrum skickar jag ut nyhetsbrev som ifrågasätter vanliga arbetsmetoder och traditionella sätt att presentera och sälja. Jag skickar också ut inbjudningar till mina inspirationsföreläsningar och workshops. Välkommen som prenumerant!

Rapsodi