Inspireras

Klicka på rubrikerna här nedanför så hittar du information om hur jag kan inspirera dig.

  • Jag kan hjälpa dig att nå fram bättre med ditt budskap. På den här sidan kan du läsa om mina föreläsningar och kurser. På sidan Ta hjälp av mig, som du hittar i menyn i överkanten, kan du läsa om hur jag kan hjälpa dig lite mer handgripligt genom workshops inför arbetet med en presentation, produktion av presentationer och storytelling.

    

   Inspirationsföreläsning, obegränsat antal deltagare, ca 1 timme

   Under föreläsningen får du massor av tips på vad du ska tänka på när du planerar innehållet i din presentation och hur du når fram med ditt budskap istället för att dränka det i trista powerpointbilder.

   Det är inte meningen att du ska behöva bli en supertalare för att göra en bra presentation. Inte heller ska du behöva göra något spektakulärt som du inte känner dig bekväm med. Motståndsrörelsen mot trista presentationer ger tips till alldeles vanliga människor som vill undvika tankevurporna som många gör.

   Jag föreläser för dig och dina kollegor i en lokal hos er eller i en lokal vi bokar tillsammans på stan. Hör av dig till mig så pratar vi igenom hur du vill att vi ska lägga upp föreläsningen och om det är något speciellt du vill att jag ska ta upp.

    

   Inspirationsföreläsning med workshopinslag, 20-35 deltagare, 3 timmar

   Det här är inspirationsföreläsningen som jag beskriver ovan blandad med workshopinslag. På workshopens mycket effektiva 3 timmar blandas teori med övningar och diskussioner i grupp och du får personlig feedback från mig och de övriga deltagarna.

   Vi håller till i en mysig lokal hos välrenommerade kafferosteriet “Johan & Nyström at work” på Hantverkargatan 7 i Stockholm. Gott kaffe och te serveras. Om det passar dig och ditt företag bättre kan vi vara i en lokal hos er någon annanstans i Sverige.

    

   Några av mina kunder som har anlitat mig för föreläsningar

   Cementa
   Folkbildningsförbundet
   Göteborgs stad
   IDG
   KTH
   Lantmännen
   Locum
   Lärarfortbildning
   Postkodlotteriet
   RISE (Research Institutes of Sweden)
   Stockholms stad
   Svensk energi
   Sveriges Kommuner och landsting
   Universitets- och högskolerådet
   Vattenfall
   WiseIT

   Och så är jag en del av Sveriges Kommunikatörers utbildningsutbud.

  • Daily Bits of

   Daily Bits of är kurser uppdelade i lagom stora bitar. De levereras en bit i taget till din inkorg. Läs dem när du har en liten stund över. Det är helt gratis!

   Här hittar du min kurs Motståndsrörelsen mot trista presentationer.

   Här hittar du en massa andra spännande och intressanta kurser.

    

   Niklas Laninge på Daily Bits Of säger: ”Lisa har skapat en riktigt vass utbildning om presentationsteknik för vår plattform Dailybitsof.com. Utbildningen har gått så bra att vi också valt att översätta den till engelska. Tusentals personer har tagit den och jag har mängder av positiva kommentarer från nöjda deltagare. Att jobba med Lisa är en ren fröjd: alltid glad, konstruktiv och snabb på att svara.”

Vad tycker deltagarna?

Här kan du se en kort film där några av deltagarna på en föreläsning berättar vad de tyckte.

Kommentarer från föreläsningar

Tack för bra och underhållande föreläsning!

Jag gillar ditt sätt att lyfta presentationerna till en ny nivå!

Bara så att du vet fick du mycket positiva kommentarer om din föreläsning. Det blev nog lite av en AHA-upplevelse för oss alla!

Vilken fantastisk presentation du höll!

Tack för en underbar och givande start på denna torsdag!

Tack för en tankeväckande föreläsning!

Stort tack för en mycket bra föreläsning!

Tack Lisa, det var en inspirerande morgon! Du är superproffsig!

Detta är verkligen ett bra koncept. Smart och tydligt och roligt!

prenumerera på nyhetsbrev

Med ojämna mellanrum skickar jag ut nyhetsbrev som ifrågasätter vanliga arbetsmetoder och traditionella sätt att presentera och sälja. Jag skickar också ut inbjudningar till mina inspirationsföreläsningar och workshops. Välkommen som prenumerant!

Rapsodi