Gör det själv

Digitalt recept – KONSTEN ATT TILLREDA OCH SERVERA FÖRTROLLANDE PRESENTATIONER

Klicka här för att komma till receptet.

 

Att göra en presentation är som att laga en lasagne. Precis som med en lasagne blandar man lite i taget. Och likaväl som att det krävs lasagneplattor, fyllning, sås och ost för att det ska kunna kallas lasagne, krävs det några basingredienser för att få till en bra presentation.

Här har du Presentationsakademins recept på hur du tillreder och serverar en förtrollande presentation. Det är till för dig som är stressad och behöver få ordning på tankarna inför en viktig presentation. Följ det steg för steg och bli klar med din presentation under tiden.

I receptet jobbar du med min egenutvecklade och väl beprövade workshopmetod för att skapa presentationer som verkligen når fram till mottagarna. Som bonus utvecklas du som talare.
Receptet består av ett gediget arbetsmaterial; inspirerande texter, min workshopmetod, och arbetsblad och en checklista för att kolla att du har fått med allt.

Jag kan avslöja att väldigt många som använder receptet ändrar sin ursprungliga presentationsidé till en som är vassare och mer värdefull för mottagarna.

Och det bästa av allt – du kan välja om du vill köpa hela receptet eller om du bara vill köpa en ingrediens. Känner du att du har kläm på allt utom till exempel hur du ska disponera innehållet i dina presentationer? Inga problem – då köper du bara ingrediensen ”1 meter röd tråd”.

 

Klicka här för att komma till receptet.

 

innehall-och-arbetsblad-_storre-till-webben

 

Mejla mig

Mejla mig så ska jag svara dig så fort jag kan. Tills vi hörs, kom ihåg: Ge dig hän i livet. Våga ifrågasätta. Och ha kul.

prenumerera på nyhetsbrev

Med ojämna mellanrum skickar jag ut nyhetsbrev som ifrågasätter vanliga arbetsmetoder och traditionella sätt att presentera och sälja. Jag skickar också ut inbjudningar till mina inspirationsföreläsningar och workshops. Välkommen som prenumerant!

Rapsodi