Powerpoint eller Prezi – vilket är bäst?

Jag som jobbar mycket med presentationer får ofta förfrågningar om att göra presentationer i Prezi. Det gör jag gärna. Jag får också ofta frågan vilket program som är bäst att göra presentationer i. Tyvärr går inte den frågan att svara rakt och enkelt på för det beror på vad det är man vill visa i sin presentation. Men jag har gjort ett försök att göra en enkel jämförelse. Vilket program vinner?

Prezi_vs_Powerpoint

 Har du fler frågor eller saker du vill lägga till i listan? Hör gärna av dig så kan vi prata lite. lisa@rapsodikommunikation.se

P.S. Om du inte har stiftat bekantskap med presentationsprogrammet Prezi kan du göra det här: http://prezi.com. Prezi är ett moln-baserat presentationsprogram. På den zoombara ytan (canvas) är det roligt att utforska idéer och kopplingarna mellan dem. Resultatet blir visuellt fängslande presentationer.

Mejla mig

Mejla mig så ska jag svara dig så fort jag kan. Tills vi hörs, kom ihåg: Ge dig hän i livet. Våga ifrågasätta. Och ha kul.

prenumerera på nyhetsbrev

Med ojämna mellanrum skickar jag ut nyhetsbrev som ifrågasätter vanliga arbetsmetoder och traditionella sätt att presentera och sälja. Jag skickar också ut inbjudningar till mina inspirationsföreläsningar och workshops. Välkommen som prenumerant!

Rapsodi