Lycklig lönsamhet: om att bygga stark företagskultur

”Företag som ser ett större syfte med sin verksamhet än att enbart tjäna pengar uppnår, paradoxalt nog, just god ekonomi.”
Marie Alani och Helena Timander

Äntligen någon som vill vända upp och ner på den debatt som pågår om värderingsfrågor i näringslivet. Författarna vill vända debatten från att handla om hur man INTE ska bete sig till hur man faktiskt SKA bete sig. Det kan ju tyckas som om resultaten skulle bli detsamma, men det jag gillar är att man vill starta ett samtal om goda beteenden istället för att fokusera på de negativa.

Sånt här blir jag lycklig av att läsa! Snacka om att LEVA sina värdeord istället för att bara PRATA om mångfald och andra fina värdeord.

Köp den på Adlibris.

Mejla mig

Mejla mig så ska jag svara dig så fort jag kan. Tills vi hörs, kom ihåg: Ge dig hän i livet. Våga ifrågasätta. Och ha kul.

prenumerera på nyhetsbrev

Med ojämna mellanrum skickar jag ut nyhetsbrev som ifrågasätter vanliga arbetsmetoder och traditionella sätt att presentera och sälja. Jag skickar också ut inbjudningar till mina inspirationsföreläsningar och workshops. Välkommen som prenumerant!

Rapsodi