Ha roligare och sälj automatiskt mer

Många säljutbildningar lägger fokus på konkreta verktyg och metoder. Några få pratar om säljarens eget beteendestilsmönster. Ännu färre pratar om hur en så enkel sak som våra tankar kan påverka försäljningen.

En människa med en negativ livsstil, som har ett negativt tankemönster, utstrålar negativ energi. Visst har du känt att du blir pigg av att prata med vissa människor och trött av andra? Det behöver inte bero på vad de säger utan på energin de utstrålar. Och det beror i sin tur på deras tankemönster. Ett negativt tankemönster går inte att dölja med tillgjorda säljarknep. Positiv energi gör dig mer öppen för nya kontakter. Boosta din energi på olika sätt med mycket egen tid – din omgivning kommer att märka det. Testa, det är kul! Bli inte förvånad om någon säger ”vilken livsglädje du har!” eller något liknande. Det finns de som tycker att man inte bara kan gå omkring och vara positiv så där utan anledning. Man måste ju ta livet på allvar. Men allvarligt (!) talat, varför inte försöka i alla fall? Vi som tänker positivt har i alla fall roligare än alla gnällspikar.

Mejla mig

Mejla mig så ska jag svara dig så fort jag kan. Tills vi hörs, kom ihåg: Ge dig hän i livet. Våga ifrågasätta. Och ha kul.

prenumerera på nyhetsbrev

Med ojämna mellanrum skickar jag ut nyhetsbrev som ifrågasätter vanliga arbetsmetoder och traditionella sätt att presentera och sälja. Jag skickar också ut inbjudningar till mina inspirationsföreläsningar och workshops. Välkommen som prenumerant!

Rapsodi